Υπηρεσίες

Στα καταστήματά μας θα βρείτε λύση σε όποιο πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε με το αυτοκίνητό σας. Διαθέτοντας τον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, καθώς και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, ανταποκρινόμαστε σε κάθε απαίτηση.

Το έμπειρο, εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει υπεύθυνα, και με άριστη γνώση των αναγκών του οχήματός σας, να παρέχει την απαιτούμενη τεχνική υποστήριξη, διασφαλίζοντας την άψογη λειτουργία του και τις υψηλές επιδόσεις του.

Με επαγγελματισμό και συνέπεια, πραγματοποιούμε όλες τις απαιτούμενες εργασίες για την τοποθέτηση, την επιδιόρθωση ή την αντικατάσταση των ελαστικών και των ζαντών του οχήματός σας, με άριστα αποτελέσματα εργασίας. Βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας, με σωστές συμβουλές και υπεύθυνο service σε προσιτές τιμές.

elastikapatounas-services-section1-img

ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ – ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΙΣΗ

Ευθυγράμμιση τροχών διεύθυνσης:
Η ευθυγράμμιση τροχών είναι ο έλεγχος και η ρύθμιση στο σύστημα διεύθυνσης του αυτοκινήτου. Ορίζεται ως η διαδικασία της ρύθμισης των γωνιών των τροχών ώστε να επανέλθουν στην εργοστασιακή τους θέση. Είναι μια απαραίτητη προϋπόθεση για ασφαλή και οικονομική οδήγηση.

Τα κέρδη της :
• Καλύτερο κράτημα στο δρόμο/μεγαλύτερη ασφάλεια /έλεγχος οχήματος
• Προστασία στα ελαστικά αυτοκίνητων από ανομοιόμορφη και γρήγορη φθορά
• Εξοικονόμηση καυσίμου

Ζυγοστάθμιση:
Εξασφαλίζει την ομοιόμορφη κατανομή του βάρους του αυτοκινήτου σε κάθε τροχό ξεχωριστά. Επηρεάζει την καλή οδηγική συμπεριφορά του αυτοκινήτου διότι όταν δεν είναι καλά ζυγοσταθμισμένοι αυξάνονται αισθητά οι κραδασμοί και δημιουργούνται περαιτέρω προβλήματα.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ

Επισκευή ελαστικών
Πολλές φορές υπάρχει η εντύπωση ότι επειδή έχασε πίεση το ελαστικό είναι πλέον άχρηστο. Κάποιες φορές μπορεί και να ισχύει, κάποιες άλλες όμως τα πράγματα είναι πιο απλά και πολύ πιο οικονομικά, επισκευάζοντάς το.

Τοποθέτηση ελαστικών

Νιώθετε το αμάξι ολισθηρό στο δρόμο όταν βρέχει;  Όταν έχει υψηλές θερμοκρασίες;  Έχετε συμπληρώσει 40-50.000 χιλιόμετρα;  Είναι τοποθετημένα στο αυτοκίνητό σας πάνω από τέσσερα χρόνια; Τότε ήρθε η ώρα να μας επισκεφθείτε!

Συνεργάτες μας όλα τα μεγάλα brands και οι θυγατρικές τους.
Και για τη βοήθειά της τοποθέτησης αυτής; Εξειδικευμένο προσωπικό και τελευταίας γενιάς μηχανήματα!

elastikapatounas-services-section2-img

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΖΑΝΤΩΝ – ΒΑΦΗ

Ηλεκτροστατική βαφή ζαντών
Είναι μια διαδικασία κατά την όποια ένα φιλμ διακοσμητικής βαφής τοποθετείται πάνω στην επιφάνεια της ζάντας αλουμινίου για την αλλαγή χρώματος καθώς και την προστασία από εξωγενείς παράγοντες. Η διαδικασία πραγματοποιείται στα παρακάτω 3 στάδια:
Επεξεργασία
Την επεξεργασία της ζάντας με αυτόματη αμμοβολή όπου αφαιρούνται όλοι οι ανεπιθύμητοι παράγοντες από την επιφάνεια της ζάντας καθιστώντας την έτοιμη για βαφή.
Βαφή
Την βαφή κατά την οποία χρωματισμένη πούδρα ψεκάζεται με ειδικά αυτόματα πιστόλια πάνω στην ζάντα.
Πολυμερισμός
Τον πολυμερισμό, το ψήσιμο της πούδρας ώστε να σταθεροποιηθεί η επιφάνεια του.

Διαμαντάρισμα Ζαντών
Είναι η μέθοδος στην όποια γίνεται αποκατάσταση εκδορών στην επιφάνεια της ζάντας σε μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας CNC, χρησιμοποιώντας ειδικό κοπτικό εργαλείο με διαμάντι που διορθώνει με ακρίβεια την ζημιά που έχει υποστεί η πρόσοψη της ζάντας. Έτσι μπορούν να διορθωθούν εκδορές από πεζοδρόμια καθώς και επαναφορά λάμψης της ζάντας λόγο διάβρωσης του εξωτερικού βερνικιού.

Επισκευή Ζαντών
Γίνεται αποκλειστικά με θερμική πρέσα όπου διορθώνουμε την ήπια ή και πολλές φορές σοβαρή ζημιά όπου έχει μια ζάντα από λακκούβες σπασίματα και αλλά πολλά.

Βαφή φρένων

elastikapatounas-services-section3-img2

ΑΖΩΤΟ

Στο κατάστημα μας διαθέτουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό και τις απαραίτητες γνώσεις έτσι ώστε μετά από 2-3 γεμίσματα ο αέρας που διαθέτουν τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας θα αποτελείται από 100% άζωτο χωρίς ίχνη υγρασίας. Το άζωτο προσφέρει καλύτερο κράτημα και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των ελαστικών.

elastikapatounas-services-section4-img2
elastikapatounas-services-section5-img

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αναρτήσεις
Με τον όρο ανάρτηση δηλώνουμε την συνεργασία ελατηρίου αμορτισέρ. Έχοντας σωστή λειτουργία ανάρτησης στο αυτοκίνητό σας πετυχαίνετε άνετη οδήγηση και άμεση κατεύθυνση. Αν νομίζετε πως κάτι από τα δύο δεν λειτουργεί σωστά, επισκεφτείτε μας.

Μέτρηση αναρτήσεων

elastikapatounas-services-section5-img2